

اتوسکوپ قلمی (جیبی) با چراغ قوه دارای نور سرد فایبراپتیک بدون انعکاس و انکسار نور، دید با گستره وسیع و بزرگنمایی مناسب، سیستم به صورت عایق برای اتوسکوپی پنوماتیک، اتوسکوپ جیبی با باتری قلمی، نور هالوژن سفید و عالی و انتقال نور به صورت فایبر اپتیک.
این اتوسکوپ جیبی از سری اتوسکوپهای ولش آلن دارای لامپ هالوژن بوده و همچنین قابلیت استفاده دو منظوره (به صورت چراغ قوه) برای معاینات حلق را نیز دارا می باشد. با جدا نمودن هد اتوسکوپ می توان دستگاه را به صورت چراغ قوه (penlight) جیبی استفاده نمود.
اتوسکوپ ولش آلن 3.5 ولت به همراه هندل معمولی استیل 3.5 ولت راندمان بالای اتوسکوپ و تشخیص رنگ واقعی بافت، دارای نور سرد فایبراپتیک بدون انعکاس و یا انکسار نور، دارای لنز با دامنه و وسعت دید وسیع و بزرگنمایی، سیستم عایق و ضد گرد و غبار لنز،قابل استفاده در اتوسکوپی پنوماتیک، قابل اتصال به اتصال به انواع هندلهای 3.5 ولتی ولش آلن، هد اتوسکوپ 3.5 ولتی.
اتوسکوپ قلمی دانشجویی ولش آلن دارای منفذ(پورت) مخصوص برای امکان اتوسکوپی پنوماتیکی، دارای نور هالوژن و ایجاد کیفیت نوری براق، سفید و انعکاس رنگ طبیعی،امکان تهیه و تعویض آسان لامپ یدکی در صورت خرابی و یا سوختگی لامپ.