

گوشی پزشکی معمولی ارکا Phon دارای گیرنده صوتی تخت که به راحتی در زیر کاف برای سنجشهای فشار قرار می گیرد.
دارای طراحی ارگونومیک برای به حداقل رساندن اتلاف صوت، قابل استفاده برای کلیه دامنه ها و فرکانسهای صدایی.
این گوشی از لحاظ ساده بودن و کارآیی برای مصارف عمومی و معمولی مانند سنجش های فشار خون و یا تشخیص های معمولی و عادی انتخاب مناسبی است. از لحاظ قیمت ارزانترین مدل از گوشی های ارکا به حساب می آید و برای پزشکان عمومی، پرستاران و یا حتی کاربران عادی در منزل مناسب است. در دو مدل بزرگسال و اطفال (با ابعاد کوچکتر) قابل انتخاب می باشد.
گوشی دو پاویون کاردیولوژی اطفال زنیت مد مدل ZTH-3008 از مقرون به صرفه ترین گوشی های پزشکی موجود در بازار می باشد. این گوشی پزشکی دارای 2 پاویون با جنس استیل می باشد که برای معاینه کاردیولوژی و قلب و ریه اطفال مناسب است و نسبت به صداهای پایین بسیار حساس است.
گوشی پزشکی دوپا ویونه ولش آلن ساخته شده از مواد بدون لاتکس.
دریافت کننده صوتی با روکش کروم بدون ایجاد حالت سرما بر روی بیمار، دارای تیوپ تک کاناله.
گوشی فوق تخصصی قلب سه سر ولش آلن Harvey DLX قابل استفاده در دامنه وسیعی از تشخیصهای تخصصی قلب.
چست پیس آبکاری کروم، سری سه سر با قابل گردش به زوایای دلخواه به راحتی، دارای گوشگیر فری سایز فیت شونده به راحتی داخل گوش.