بهترین ترازو وزن کشی انسان از جمله ابزاری است که در بسیاری از خانهها یافت میشود و کاربرد بسیاری دارد. کارایی، سهولت در استفاده و دقت این ابزار باعث شده جایگاه ویژهای در زندگی ما پیدا کند. تنها کافی است روی آن بایستید و اطلاعات کاملی از وزن و میزان چربی بدن خود به دست آورید.
اما بهترین ترازو وزن کشی خانگی کدام است و چه نوعی از آن مناسب شماست؟ چگونه بهترین ترازو وزن کشی با دقت بالا را انتخاب میکنید؟ با طب تولید همراه باشید تا پاسخ این سؤالات را دریابید. آنچه در این مطلب میخوانید:
- انواع ترازو وزن کشی را بشناسید
- بهترین ترازو وزن کشی خانگی چه ویژگیهایی دارد؟
- بهترین مارک ترازو وزن کشی موجود در بازار ایران
- بهترین ترازو وزن کشی هوشمند
- سخن پایانی

انواع ترازو وزن کشی را بشناسید
این روزها، انواع مختلفی از ترازو وزن کشی خانگی در بازار موجود است که مدلها و ویژگیهای متفاوتی دارند. برخی از آنها نه تنها وزن شما را مشخص میکنند، بلکه اطلاعات کاملی درباره میزان چربی، درصد آب و توده عضلانی بدن به شما ارائه میدهند. در ادامه انواع مختلف ترازو خوب برای وزن کشی موجود در بازار را معرفی میکنیم:
ترازو وزن کشی عقربهای
سنتیترین نوع ترازو وزن کشی خوب، ترازو عقربهای یا مکانیکی است که صفحهای برای نشان دادن وزن بوسیله عقربه و دقت اندازهگیری 500 گرم تا 1 کیلوگرم دارد. بهاینترتیب، اگر میخواهید نتایج بسیار دقیقی از تغییر وزن خود به دست آورید، این ترازو خیلی توصیه نمیشود. بااینحال، جنس بدنه آنها مقاوم است و طراحی و استفاده آسان و کاربرپسند دارد.
ترازو وزن کشی دیجیتال
احتمالاً محبوبترین نوع ترازو وزن کشی خانگی در حال حاضر ترازوی دیجیتال است. بدنه بسیاری از این نوع ترازوها شیشهای است و دقت وزن بیشتری بهاندازه 100 گرم دارد که به راحتی قابل خواندن است. بااینحال، ترازوهای دیجیتال دارای محدودیتهایی هستند، زیرا برای روشن شدن به باتری نیاز دارند.
ترازو وزن کشی هوشمند
آخرین نسل از ترازوهای وزن کشی، ترازو هوشمند است. این تجهیزات پزشکی خانگی از طریق بلوتوث به تلفن هوشمند وصل میشود و به شما امکان میدهد تمام دادههای قبلی وزن خود را در هر زمان بررسی کنید.
ترازوهای هوشمند از فرایندی به نام آنالیز امپدانس بیوالکتریکی برای جمعآوری اطلاعات بیشتر در مورد بدن شما استفاده میکنند. این ترازوها با عبور جریان الکتریکی بدون درد از بدن، مقاومتی را که بدن شما در برابر جریان میدهد، اندازهگیری میکند.

بافتهای مختلف مانند استخوان، چربی و ماهیچهها جریان را با سرعتهای مختلف مسدود میکنند؛ بهاینترتیب ترازو میتواند اطلاعاتی از جمله وزن، BMI، چربی بدن، توده عضلانی، درصد آب، تراکم استخوان، متابولیسم در حالت استراحت و موارد دیگر را ارائه دهد.
اما مهم است که به یاد داشته باشید که این مقادیر تخمینی هستند. برای به دست آوردن اندازهگیریهای دقیقتر، باید با پزشک مشورت کنید و اگر باردار هستید یا ضربانساز قلب دارید، نباید از این ترازو استفاده کنید.
8 نکته در طرز استفاده از ترازوی وزن کشی دیجیتال
بهترین ترازو وزن کشی خانگی چه ویژگیهایی دارد؟
تفاوت مدلهای مختلف ترازو وزن کشی عمدتاً در ویژگیهای آنها است. بنابراین، اگر این ویژگیها را بشناسید و نیاز خود را بدانید، انتخاب راحتتری خواهید داشت. این ویژگیها عبارتند از:
دقت ترازو وزن کشی
همانطور که قبلاً اشاره کردیم، دقت ترازو برای تعیین دقیق وزن بدن کاربر مهم است. ترازوهای عقربهای دقت کمتری دارند، اما ترازو دیجیتال دقتی برابر 100 گرم ارائه میدهد. ترازو هوشمند دقت بسیار بالایی دارد و تغییرات وزن بدن را به خوبی نشان میدهد.
محدوده اندازهگیری وزن
یکی دیگر از جنبههای بسیار مهم که باید به آن توجه کرد، حداقل و حداکثر وزن قابل اندازهگیری توسط ترازو است. اکثر مدلها تنها زمانی روشن میشوند که یک جسم با وزن بیش از 1 کیلوگرم روی آن قرار گیرد، اگرچه برخی از مدلها حساستر هستند.
همچنین حداکثر وزنی که بسیاری از ترازوها اندازه میگیرند، 130 تا 180 کیلوگرم است. برخی ابزارهای خاص وزن 300 کیلوگرم را نیز نشان میدهند.
ویژگیهای کاربر پسند
ترازوهای دیجیتال اغلب مجهز به ویژگیهای کاربرپسندی هستند که استفاده از آنها یک تجربه خوشایند خواهد بود. بهتر است ترازویی انتخاب کنید که نمایشگرهای بزرگ و خوانا دارد و وزن را بهوضوح نشان میدهد.
ویژگیهای اضافی مانند صفحهنمایش با نور پسزمینه، عملکرد روشن/خاموش خودکار و فناوری اندازهگیری فوری پس از پا گذاشتن روی ترازو نیز میتواند بهراحتی و سهولت استفاده از آن کمک کند.
همانطور که پیشتر گفتیم، بسیاری از انواع ترازو علاوه بر وزن، اطلاعات دیگری از بدن شما ارائه میدهند که میتواند به شما کمک کند، سبک زندگی بهتری داشته باشید. علاوه بر این، برخی ترازوها دارای حافظه هستند که سابقه وزن شما را در خود نگه میدارد. با اتصال تلفن همراه یا ساعت هوشمند خو به این ترازوها از طریق بلوتوث میتوانید این اطلاعات را استخراج نمایید.

دوام و طراحی
یکی از جنبههایی که ارزش توجه دارد، جنس بدنه ترازو است. رایجترین بدنه پلاستیکی است که ارزان و سبک بوده و بهراحتی تمیز میشود و همچنین در برابر آب مقاوم است. بااینحال، بیشتر در معرض آسیبهای مکانیکی است.
شیشه سکوریت یکی دیگر از گزینههای محبوب است. ظاهری زیباتر و مینیمالیست دارد و در ترکیب با عناصر استیل طراحی مدرنی را ایجاد میکند. شیشه نیز بهراحتی تمیز میشود و بهطورکلی بسیار محکم است، اگرچه این بدان معنا نیست که نمیتوانید آن را بشکنید. لبههای شیشه ممکن است در طول زمان بشکنند؛ اگرچه این مشکل بر نحوه عملکرد ترازو تأثیر نمیگذارد، اما خیلی زیبا به نظر نمیرسد.
ترازوهای فلزی معمولاً از آلومینیوم ساخته میشوند. آنها بسیار سبک هستند، بنابراین جابهجایی راحتی دارند. این ترازوها در برابر رطوبت و ضربه مقاومت بیشتری از خود نشان میدهند. ضمناً، میتوانید بهراحتی لکهها را از روی سطح صاف آنها پاک کنید.
اخیراً مدلهای چوبی و بامبو روزبهروز محبوبتر میشوند، زیرا به اتاق شما حس طبیعی میبخشند و همچنین سبک و محکم هستند. بااینحال، باید مراقب باشید که خیلی خیس نشوند، زیرا در اثر رطوبت زیاد تغییر شکل میدهند.
نوع نمایشگر
هنگام انتخاب بهترین ترازو وزن کشی، باید به اندازه نمایشگر توجه کنید تا بهراحتی بتوانید نتیجه ارائه شده را مشاهده نمایید. در ترازوهای دیجیتال، معمولاً این صفحه نمایش LED یا LCD است. نوع اول انرژی کمتری مصرف میکند و بیشتر قابل مشاهده است.
در ترازو عقربهای نیز صفحه نمایش باید بزرگ بوده و عقربه آن واضح باشد؛ ضمناً هنگامی که روی آن میایستید، بدن شما نباید صفحه نمایش را بپوشاند.
بهترین مارک ترازو وزن کشی موجود در بازار ایران
شرکتهای تولید کننده معتبری اقدام به تولید انواع ترازو وزن کشی با دقت بالا با استفاده از متریال باکیفیت کردهاند و توانستهاند رضایت بسیاری از مشتریان خود را جلب نمایند. برخی از این تولیدکنندگان ایرانی هستند و برخی دیگر در خارج از ایران فعالیت دارند.
محصولات این شرکتها استاندارد بوده و به همراه گارانتی عرضه میگردند. در ادامه تعدادی از بهترین مارک ترازو وزن کشی با قیمت مناسب را معرفی کردهایم:
- زیکلاس مد: این برند انواع ترازو آنالوگ و دیجیتال را در بازار ایران عرضه کرده است که قیمتی حدود 1 میلیون و 200 هزار تومان تا 2 میلیون و 800 هزار تومان دارند.
- بی ول: اگر میخواهید بدانید ترازو وزن کشی دیجیتال چه مارکی خوبه، باید بگوییم بی ول یک برند کاملاً شناخته شده است. این نام انواع ترازو باکیفیت را با قیمتی حدود 1 تا 2 میلیون عرضه مینماید.
- زنیت مد: مارک دیگر ترازوهای وزن کشی دیجیتال که رضایت بسیاری از مشتریان را به همراه دارد، زنیت مد است که با قیمت حدود 800 تا 2 میلیون تومان ارائه میگردد.
- بیورر: این شرکت انواع ترازو وزن کشی انسان عقربهای، دیجیتال و هوشمند را با کیفیت و استاندارد مثال زدنی با قیمتی حدود 1 تا 2 میلیون فراهم آورده است.
- امرون: تنوع و قیمت ترازوهای استاندارد و بهروز امرون بسیار متفاوت است و میتوانید انواع آن را با قیمتی حدود 1 تا 5 میلیون تهیه نمایید.
- اکیومد: این برند انواع ترازو عقربهای و دیجیتال کاملاً باکیفیت را حدود 800 تا 1 میلیون و 500 عرضه کرده است.
- امسینگ: انواع ترازوهای آنالوگ و دیجیتال استاندارد و درجه یک امسیگ را میتوانید حدود 1 تا 2 میلیون خریداری کنید.
- مدیسانا، کاردیولاین و رزمکس: این برندهای ایرانی بسیار معتبر هستند و انواع ترازو استاندارد باکیفیت را با قیمتی بین 500 هزار تا 2 میلیون تومان ارائه مینمایند.

بهترین ترازو وزن کشی هوشمند
اگر به دنبال این هستید که علاوهبر میزان وزن، از توده چربی، توده عضلانی و درصد آب بدن خود اطلاع داشته باشید، باید بهترین ترازو وزن کشی هوشمند را بخرید. اما آیا میدانید چه برندی توانسته است ترازو هوشمند درجه یک تولید کند؟
نامهایی مانند امرون، مدیسانا و شیائومی در عرصه تولید ترازو هوشمند شناخته شدهاند و با استفاده از متریال باکیفیت و فناوری نوین انواع ترازو وزن کشی هوشمندی را تولید کردهاند که رضایت بسیاری از کاربران را جلب نموده است.
ترازو دیجیتال چیست و چگونه باید از آن استفاده کرد؟
سخن پایانی
تاکنون با انواع ترازو، ویژگیها، قیمت و برندهای بهترین ترازو وزن کشی خانگی آشنا شدید؛ چنانچه قصد خرید یکی از این تجهیزات پزشکی خانگی را دارید، آخرین نکتهای که باید در نظر بگیرید را فراموش نکنید. تهیه ترازوهای وزن کشی اصل تنها از طریق فروشگاههای معتبر امکانپذیر است.
فروشگاه اینترنتی تجهیزات پزشکی طب تولید بهترین ترازو وزن کشی استاندارد وباکیفیت را از برندهای شناخته شده بههمراه ضمانت اصالت کالا و قیمت مناسب عرضه کرده است تا خریدی آسان و مطمئن داشته باشید.
ارسال نظر
برای ارسال نظر وارد شوید