نکات مهم مراقبت از بیمار کرونایی در منزل

1178 بازدید 5 لایک
 

بیماری کرونا، یکی از سخت ترین و بدترین بیماری هایی است که انسان ها در این دوره با آن دست و پنجه نرم می کنند. این بیماری، دارای آمار بسیار بالایی از تلفات می باشد و به عنوان یکی از کشنده ترین بیماری های دنیا تا به امروز به شمار می رود. متاسفانه تا به امروز، هیچ گونه درمان قطعی ای برای ویروس کرونا یافت نشده است و به همین سبب، نگرانی های متعددی در خصوص ابتلا به این بیماری خطرناک وجود دارد. ناگفته نماند که با رو به رو شدن با موج جدیدی از آمار بالای مرگ و میر این ویروس، نگرانی ها چند برابر شده است. همه روزه، افراد بسیاری با وجود رعایت نکات بهداشتی متعدد که از سوی سازمان بهداشت جهانی ارائه شده ست، مبتلا به این بیماری می شوند و در نهایت، با سختی بسیار زیاد، با این بیماری مقابله می کنند.

همانطور که می دانید بیماری کرونا در هر بیماری، به شکل های متفاوتی رو به رو می شوند. برخی از بیماران با درد و سختی بسیار زیاد و برخی دیگر، با مشکلات و سختی های کمتری این بیماری را پشت سر می گذراند. اما در نهایت، نکات متعددی در خصوص مراقبت از این بیمار ها وجود دارد که تمامی افرادی که از این بیماری نگه داری و مراقبت می کنند، باید اقدام به رعایت آن نمایند. متاسفانه بالا بودن آمار مبتلایان به این بیماری سبب شده است تا افراد بسیار زیادی خانه نشین شده و به مبارزه با این بیماری خطرناک بپردازند.

در نتیجه در ادامه مطلب، سعی کرده ایم تا نکات مهمی که همراهان بیمار مبتلا شده به کرونا باید انجام دهد را معرفی کنیم. اگر شما نیز با این مساله رو به رو هستید و در منزلتان، بیمار کرونایی دارید، توصیه می کنیم مطالعه ادامه این مطلب را از دست ندهید.

مراقبت-از-بیمار-کرونایی

سنجش حال بیمار

اولین مرحله که در خصوص مراقبت از بیمار کرونایی در منزل وجود دارد، سنجش حال او می باشد. اگر حال بیمار کرونایی شما نسبتا خوب بوده می توانید از مراقبت از ایشان در خانه ادامه دهید. اما اگر حالشان وخیم است، و در شرایط بسیار بسیار بدی قرار دارند، توصیه می کنیم حتما به مراکز تخصصی درمان بیماری کرونا و بیمارستان ها رفته و در اسرع وقت، بیمار خود را تحت معالجه پزشکان مجرب قرار دهید.

مشخص نمودن اتاق بیمار

پس از مشخص شدن حال بیمار، به سرعت باید اتاقی را برای بیمار آماده نمایید که در نهایت، تمامی دوره درمان خود را در آن اتاق باشند و تمامی بخش های خانه را آلوده نکنند. به خاطر داشته باشید که با وجود جدا بودن اتاق بیمار، تمامی اعضای خانه تحت الامکان ماسک تنفسی داشته و به هیچ عنوان، از استفاده از ماسک کوتاهی ننمایند.

استفاده از دستگاه اکسیژن ساز

مرحله بعدی، رساندن اکسیژن کافی به بیمار است.خوشبختانه امروزه، لوازم و تجهیزات پزشکی متعددی وجود دارد که می توان با خریداری آن ها، اقدام به اکسیژن رسانی به بیمار نمایید. فراموش نکنید که حتما، تمامی پنجره های اتاق بیمار را باز بگذارید تا هوا در اتاق بچرخد و هوای آلوده در اتاق ساکن نباشد. وجود سیستم تهویه هوا الزامی بوده و حتما اتاق را از این لحاظ آماده کنید.

شستن دست ها به طور دائم

یکی دیگر از اصلی ترین و مهم ترین مواردی که باید به آن توجه شود، شستن دست ها است. با توجه به قطعی بودن کرونای فرد، می توان گفت که به هیچ عنوان شستن مرتب دست های خود را فراموش نکنید. به خاطر داشته باشید که پس از انجام هر کاری، به سرعت، دست های خود را شسته و در نهایت، تمامی نکات بهداشتی را در تمامی مراحل رعایت فرمایید.

مواد غذایی مغذی

بیمار کرونایی باید به خوبی و به طور مداوم، به خوردن و نوشیدن مواد غذایی سالم و مقوی بپردازد. اگر مشغول مراقبت از یک بیمار کرونایی در منزل خود هستید، حتما باید به لیست بهترین و عالی ترین گزینه های غذایی برای بیماران کرونایی توجه کنید. شاید کمی عجیب باشد اما توصیه می کنیم به بیمار کرونایی خود، غذاهایی که دارای میزان بالایی از کالری هستند ارائه دهید. چرا که این کالری های بالا، انرژی را در بدن افزایش می دهند و در نهایت، به روند بهبود کمک می کنند.

نکات-مراقبت-بیمار-کرونایی

به خاطر داشته باشید که یکی از مهم ترین و اصلی ترین توصیه ها در خصوص تغذیه بیماران کرونایی، نوشیدن مایعات می باشد. بیمار کرونایی باید به میزان بسیار زیادی اقدام به نوشیدن مایعات کند. چرا که نوشیدن مایعات متعدد، بدن را هیدراته کرده و در نهایت، کمک بسیار زیادی به مبارزه بدن می کند.

نکته

یکی از اصلی ترین و مهم ترین نکاتی که در خصوص خورد و خوراک بیمار کرونایی وجود دارد و افراد باید در مراقبت از بیمار کرونایی در منزل به آن توجه کنند، این است که بهتر است غذاهایی که میزان زیادی از پروتئین را دارند مصرف شود. در واقع باید اشاره کنیم که افزایش پروتئین در بدن بیمار، کمک می کند تا روند بهبود افزایش یابد. در نتیجه در وعده های غذایی خود مرغ، گوشت، ماهی، تخم مرغ، آجیل، سویا، محصولات لبنی، و ... را قرار دهید.

لازم به ذکر است که مصرف سبزی های تازه و همچنین میوه ها، برای افزایش سرعت بهبود بسیار مفید هستند. پس اگر قصد دارید تا نگهداری از بیمار کرونایی را به بهترین شکل انجام دهید، به تغذیه او به میزان بسیار زیادی توجه کرده تا بتوانید، به افزایش سرعت درمان بیمار کمک نمایید.

 

مشاهده و خرید انواع لوازم مراقبت از بیمار کرونایی

 
این مطلب و دوست داشتین؟
ارسال شده در: اخبار پزشکی

ارسال نظر

برای ارسال نظر وارد شوید

راهنمای مجله

جدیدترین مطالب

تأثیر کیفیت سرنگ بر نتایج تزریقات در مجله پزشکی طب تولید
تأثیر کیفیت سرنگ بر نتایج تزریقات در مجله پزشکی طب تولید
39 بازدید 0 لایک

تزریق یکی از رایج‌ترین روش‌های تجویز دارو در پزشکی است که دقت و کیفیت ابزارهای مورد استفاده در آن، تأثیر مستقیمی بر...

مشاهده بیشتر
آنژیوکت برای پیرسینگ ناف چه رنگی است؟در مجله پزشکی طب تولید بخوانید
آنژیوکت برای پیرسینگ ناف چه رنگی است؟در مجله پزشکی طب تولید بخوانید
59 بازدید 1 لایک

آنژیوکت یکی از پرکاربردترین ابزارهای پزشکی است که برای دسترسی وریدی و تزریق داروها و مایعات به بدن استفاده می‌شود....

مشاهده بیشتر
گان جراحی یکبار مصرف بهتر است یا قابل شستشو؟
گان جراحی یکبار مصرف بهتر است یا قابل شستشو؟
51 بازدید 1 لایک

گان پزشکی یکی از مهم‌ترین تجهیزات حفاظتی در محیط‌های درمانی و بیمارستانی است که نقش بسیار مهمی در کاهش انتقال...

مشاهده بیشتر
سوند نلاتون چیست و در چه شرایطی استفاده می‌شود؟
سوند نلاتون چیست و در چه شرایطی استفاده می‌شود؟
46 بازدید 0 لایک

سوند از لوله‌های باریک و انعطاف‌پذیر تشکیل شده است و در مواقعی مورد استفاده قرار می‌گیرد که افراد با مشکلات دفع ادرار...

مشاهده بیشتر
تأثیر استفاده از ماسک تنفسی نانو در پیشگیری از بیماری‌های تنفسی: نوآوری در حفاظت فردی
تأثیر استفاده از ماسک تنفسی نانو در پیشگیری از بیماری‌های تنفسی: نوآوری در حفاظت فردی
45 بازدید 0 لایک

ماسک تنفسی محصولی است که کمک می‌کند از تنفس آلاینده‌ها در امان باشید و گردوغبار، بخار یا سموم شیمیایی وارد شش‌های شما...

مشاهده بیشتر