بای پپ یا bipap یکی از تجهیزات پزشکی است که امروزه، برای درمان بسیاری از بیماری های تنفسی مورد استفاده قرار می گیرد. باید اشاره کنیم که دستگاهی است که به منظور، کمک به تنفس بیمار استفاده می شود. گاهی اوقات، برخی از انسان ها، با توجه به مشکلات مختلفی که برایشان به وجود می آید، در ناحیه دستگاه تنفسی خود دچار مشکل شده و در نهایت، نیاز به یک دستگاه کمک تنفسی داشته تا بتوانند درد و ناراحتی های کمتری را تجربه کنند. به بیان بهتر، باید اشاره کنیم که دستگاه بای پپ به عنوان وسیله ای شناخته می شود که می تواند به راحتی، اقدام به تنظیم فشار تنفسی بیمار کند.
البته نا گفته نماند که تنظیم فشار وارده از طریق دستگاه، نیاز به دانش کافی داشته و در این رابطه، مود های مختلفی در دستگاه بای پپ تعبیه شده است. مود هایی که تمامی دستگاه ها آن ها را دارا نبوده و به همین سبب، باید شناخت خوبی بر روی این دستگاه ها و مود هایش داشته باشید. اگر شناخت کافی بر روی این دستگاه نداشته و یا با مود های این دستگاه آشنایی ندارید، توصیه می کنیم مطالعه ادامه این مطلب را از دست ندهید. چرا که در ادامه، تمامی مود های دستگاه بای پپ را معرفی کرده و خصوصیات آن ها را بیان کرده ایم. با ما در ادامه مطلب همراه باشید.
از بای پپ در کجا استفاده می شود؟
این سوال برای بسیاری از افراد پیش می آید که از دستگاه بای پپ در چه جاهایی و برای چه افرادی استفاده می شود؟ باید اشاره کنیم که دستگاهی است که از آن در محیط های بیمارستان ها برای بیمارانی که دوست ندارند از دستگاه های کمک تنفسی استفاده کنند مورد استفاده قرار می گیرد. شاید برایتان جالب باشد بدانید که که با استفاده از آن می توان بسیاری در مشکلات را حل کرده و در نهایت، به شکل یک دارو برای درمان بیماری های تنفسی عمل نماید.

مود های دستگاه بای پپ bipap
به طور کلی، دستگاه بای پپ دارای 6 مود می باشد که پزشک معالج، باید اقدام به تنظیم نمودن آن ها کند.
- مود خودکار یا auto bipap
مود تنظیم خودکار بای پپ، به این گونه عمل می کند که می تواند به صورت خودکار، اقدام به بررسی وضعیت بیمار کرده و در نهایت، به صورت اتوماتیک تنظیم شود. جالب است بدانید که به طور کلی، مود اتوماتیک، می تواند به صورت دقیقه به دقیقه، با توجه به تغییر در وضعیت بیمار، تنظیمات خود را تغییر دهد و متناسب با نیاز بیمار، عملکرد داشته باشد.
- مود S
مود S که به نام spontaneous مشهور است، مودی است که بیمار می تواند خودش تنفس را کنترل کند. در واقع باید اشاره کنیم که این فشار می تواند توسط اپراتور تنظیم شده و در نهایت، خود بیمار دم و بازدم را کنترل نماید.
- مود t
مود t که به طور اختصار کلمه time را نشان می دهد، مودی است که که بر اساس آن اگر بیمار توانایی کنترل تعداد تنفس هایی که باید در یک دقیقه صورت بگیرد را نداشته باشد، این دستگاه به راحتی و آسانی، می تواند تعداد تنفس های تنظیم شده را برای بیمار به همراه داشته باشد. در واقع در صورتی که بیمار تعداد دم و بازدم های تنظیم شده را نداشته باشد، این دستگاه می تواند این تعداد را کنترل نماید.
- مود ST
مود بعدی، که به اختصار ST نام دارد که اختصار کلمه ی Sponyaneous / time است. این مود به این گونه عمل می کند که ابتدا، بیمار تنفس را شروع می کند و در نهایت، در صورتی که تنفس های او طبق تنفس های تنظیم شده نباشد، دستگاه به طور خودکار، عملیات کنترل را شروع کرده و تنفس او را تنظیم کند.

- مود hybrid bipap
این مود از دستگاه بای پپ دارای عملکرد بسیار جالبی است و به این صورت عمل می کند که ابتدا، تنظیمات به دستگاه داده می شود و پس از آن، دستگاه، با سنجش شرایط بیمار، می تواند در صورت کاهش قدرت عضلات بیمار و شدت تنفس او، اقدام به کنترل تنفس او کرده و در نهایت، حجم جاری تنفسی او را به میزان تنظیم شده برساند.
- ASV
Adaptive servovwntilation مودی است که از آن برای تنفس های شین استوک استفاده می شود. در واقع باید اشاره کنیم که این گونه از دستگاه ها پس از افت یا کاهش فلو، عملکرد خود را آغاز کرده و در نهایت، فشار های وارده از طریق دستگاه را کنترل می کند.
سخن پایانی
هنگام خرید بای پپ به نکاتی مانند عملکرد، و نوع بیماری تنفسی دقت نمایید. شما میتوانید برای اطمینان از کیفیت بالا و هزینه مناسب، این محصول را از فروشگاه اینترنتی تجهیزات پزشکی طب تولید تهیه کنید.
مشاهده و خرید انواع دستگاه بای پپ
ارسال نظر
برای ارسال نظر وارد شوید