کاربرد انواع تشک طبی
همان گونه که اشاره شد، انواع تشك برای مصارف مختلفی تولید می شوند که انتخاب صحیح و مرتبط با نیاز افراد، یکی از ارکان اصلی در بهره گیری از آن ها می باشد. به یاد داشته باشید که در صورت خرید اشتباه، امکان بروز و یا افزایش دردهای مفصلی و عضلانی را در خود تشدید خواهید کرد. بدین منظور توصیه می شود که قبل از تهیه تشک، نسبت به ویژگی های متعدد آن ها اطلاعات کسب کنید.
بر خلاف باور های عامیانه، در تولید این دسته از تشک ها، هیچگونه فنری به کار نمی رود. از آن جایی که مصرف کنندگان عمده تشک طبی، افراد مبتلا به درد های مفصلی نظیر: آرتروز، دیسک و... هستند، ساختار این تشک ها به صورتی طراحی شده اند که بدون کمترین حرکت ممکن می باشند. بر اساس پژوهش های اخیر، فرو رفتن افراد در تشک، سبب تغییر شکل ستون فقرات و بروز درد در این نواحی می شود، لذا به هر اندازه که تشک از تراکم بیشتر و سفت تری برخوردار باشد، کیفیت آن نیز افزایش خواهد یافت. قیمت تشک طبی بسیار مقرون به صرفه است؛ دوام و مرغوبیت محصول بر اساس مواد تشکیل دهنده آن ها متفاوت است. همچنین تشک های طبی از وزنی سبک تشکیل شده اند که به راحتی قابل شست و شو می باشند.
ساختار اصلی این تشک برگرفته از فنر های بسیار با خاصیت ارتجاعی فوق العاده می باشد. مناسب ترین گزینه ها برای استفاده از تشک فنری، کودکان و افراد سبک وزن هستند. چرا که با اعمال فشار زیاد، امکان شکستگی و یا جا به جا شدن فنر ها، در نتیجه تخریب تشک وجود دارد.
این محصول بر گرفته از دو خصوصیت تشک های طبی و تشک های فنری برخوردار است و معمولا برای کسانی که به بیماری های ستون فقرات مبتلا نیستند بسیار مناسب است. ساختار این تشک به گونه ای است که همه افراد در سنین مختلف می توانند از مزایای آن بهره مند شوند. فنر بندی مناسب تشک طبی- فنری موجب افزایش رضایت مندی و طول عمر آن شده است.
به غیر از موارد ذکر شده، محصولات دیگری نظیر: تشک بادی و تشک آبی نیز به بازار عرضه شده اند که بیشتر جنبه درمانی داشته و استفاده از آن ها مختص افراد خاصی می باشد. تراکم و سفتی این دسته از تشک ها قابل تنظیم بوده و پس از خالی کردن محتوا(باد یا آب) به راحتی قابل حمل می باشند.
ویژگی های تشک مطلوب
به علت استقبال ویژه افراد از تشک های عرضه شده به بازار و همچنین به وجود آمدن فضای رقابتی در میان تولید کنندگان، آپشن های مختلفی برای تشک ها در نظر گرفته شده است که در ادامه شما را با مهم ترین آن ها آشنا خواهیم کرد.
- استحکام: اصلی ترین ویژگی یک تشک مرغوب، دوام و طول عمر آن می باشد. عمر بهترین تشک ها قریب به ده سال مفید تخمین زده شده است. در صورت از بین رفتن خاصیت تشک، استفاده از آن سبب بروز اختلالات متعددی خواهد شد. به شما توصیه می شود که هنگام خرید تشک نسبت به بررسی استحکام آن اقدام نمایید.
- نوع و جنس فنر: تعداد، مقاومت، نحوه قرار گیری، ارتفاع و میزان ارتجاعی بودن فنر از جمله فاکتور های اساسی در این زمینه به شمار می آیند که نقش ویژه ای در مرغوبیت محصول ایفا می کنند.
- ضد آلرژی: به دلیل تجمع باکتری و موجودات زنده میکروسکوپی در تشک های خواب، ساختار آنتی باکتریالی و ضد حساسیت، از اهمیت ویژه ای برخوردار است. خارش پوست، ایجاد جوش و لک، از جمله عوارض تشک های معمولی محسوب می شوند.
- دوخت استاندارد: تشک های با کیفیت از دوخت های متنوع، مخصوصا در حاشیه خود بهره مند هستند، به همین دلیل معمولا دیر تر از مدل های ساده تغییر شکل می دهند.
- ضد حرارت و حریق: طبیعتا با استراحت طولانی مدت بر روی تشک، گرمای بدن افراد به سطح تشک انتقال می یابد، اما باید این نکته را به خاطر داشته باشید که تشک های مناسب، گرمای کمتری را در خود حفظ می کنند؛ همچنین در برابر شعله ور شدن و سوختگی احتمالی بسیار مقاوم هستند.
چند نکته مهم برای افزایش ماندگاری تشک
- از ریختن مایعات بر روی تشک خودداری کنید.
- شستن تشک موجب بروز لک و بوی نامطبوع در آن می شود.
- برای جلوگیری از کثیف شدن تشک ،استفاده از روکش مخصوص بهره بگیرید.
- از بالا و پایین پریدن کودکان بر روی تشک ممانعت کنید.
- حداقل ماهی یکبار تشک را به طرف دیگر برگردانید.
- در صورتی که با همسر خود تفاوت وزنی زیادی دارید، از تشک های تک نفره با مقاومت های مرتبط استفاده کنید.
- بنا بر نوع تشک، پس از گذشتن عمر مفید آن، نسبت به تعویض اقدام نمایید.
- تشک طبی تنها برای موارد خاص و رده سنی معینی کاربرد دارند، از استفاده خودسرانه بپرهیزید.
- برای پیشگیری از رشد باکتری ها، هر چند وقت یکبار سطح تشک را جارو برقی بکشید.
- از خم کردن و یا اعمال فشار زیاد بر تشک جلوگیری کنید.
ارسال نظر
برای ارسال نظر وارد شوید