کپسول اکسیژن و همه چیز درباره آن

2930 بازدید 7 لایک
 

کپسول اکسیژن، یکی از مهم ترین و اصلی ترین نوع تجهیزات پزشکی می باشد که امروزه به میزان بسیار زیادی مورد استفاده قرار می گیرد.س همانطور که می دانید، از زمان های بسیار قدیم، به بیمارانی که قادر به تنفس کشیدن نبودند و یا حتی قدرت کمی در خصوص انجام این کار داشتند، اقدام به استفاده از دستگاه و یا کپسول اکسیژن می کردند. اپسول اکسیژن این روز ها یکی از پر تقاضا ترین و مهم ترین تجهیزات پزشکی در هر بیمارستانی به شمار می رود. چرا که باید اشاره کنیم امروزه، بیماری های متعددی وجود دارد که سبب می شوند تا توانایی فرد در تنفس بسیار کاهش یابد. از جمله اصلی ترین و مهم ترین مسائلی که سبب شده تا  امروزه، میزان تقاضا برای خرید کپسول اکسیژن بسیار بالا باشد، وجود بیماری کرونا است.

در واقع باید اشاره کنیم که در این روز هاخطرات متعددی وجود دارند که سبب می شوند انسان ها با مشکلات زیادی در خصوص توانایی تنفس مواجه شوند. و کرونا یکی از خطرناک ترین و کشنده ترین نوع این ویروس ها و بیماری ها است. در این بیماری، در صورتی که ریه ها درگیر شوند، امکان تنفس فرد بدون وجود اکسیژن بسیار کاهش پیدا می کند. و این مثال مهم ترین و واضح ترین مثال قابل بیان برای درک اهمیت کپسول اکسیژن بود. اما کپسول های اکسیژن دارای نکات و دانستنی های بسیار زیادی می باشند. به همین سبب، کسب اطلاعات در خصوص کپسول اکسیزن و همچنین شناخت کامل این تجهیزات پزشکی، می تواند در خرید آن کمک بسیار زیادی به شما کند.

اگر با کپسول اکسیژن و همچنین، نکات مهمی که در خصوص آن وجود دارد آشنا نیستید، توصیه می کنیم مطالعه ادامه این مطلب را از دست ندهید. در نهایت می توانید با آگاهی کامل، اقدام به خرید کپسول اکسیژن کنید. چرا که در ادامه، همه چیز را درباره کپسول اکسیژن و دانستنی های آن بیان کرده ایم.

کپسول-اکسیژن

کپسول اکسیژن چیست؟

کپسول اکسیژن یکی از کاربردی ترین و پر فروش ترین نوع تجهیزات پزشکی در دنیای امروزی به شمار می رود. همانطور که می دانید و در مطالب بالا هم ذکر شد، بسیاری از بیماران، برای تنفس نیاز به اکسیژن دارند. چرا که به تنهایی توانایی تنفس کردن و دریافت اکسیژن را ندارند. به همین سبب، به صورت کاملا تخصصی، اکسیژن تولید شده اما باید در محفظه هایی بسیار محکم و مناسب قرار بگیرد تا بتواند به راحتی به دست بیمار برسد و مورد استفاده او قرار بگیرد. اگر قصد دارید تا کپسول اکسیژن بخرید، باید حتما تمام نکات در خصوص حجم این محفظه های کپسول اکسیژن بدانید.

ظرفیت محفظه های کپسول اکسیژن چقدر است؟

محفظه های کپسول اکسیژن، در اندازه ها و ظرفیت های مختلفی ساخته می شوند. در واقع باید اشاره کنیم که امروزه، از کپسول اکسیژن، در محیط های مختلفی استفاده می شود. و به همین سبب، نیاز به وجود انواع ابعاد مختلف از کپسول اکسیژن می باشد تا هر فردی بتواند متناسب با مقدار نیاز خود اقدام به خرید کپسول اکسیژن کند. به طور کلی باید اشاره کنیم که امروزه، ابعاد مختلف و بسیار زیاید را برای ساخت کپسول اکسیژن در نظر می گیرند، به همین سبب، می توانید به راحتی و آسانی اقدام به انتخاب ایده آل ترین و مناسب ترین نوع اندازه و ظرفیت آن کنید. همچنین باید اشاره کنیم که امروزه، بیشترین میزان تقاضا برای خرید کپسول اکسیژن، توسط بیمارستان ها صورت می گیرد. چرا که طبیعتا بالاترین میزان مصرف کپسول اکسیژن در این بخش ها می باشد.

تقاضای بالای بیمارستا همچنین سبب شد تا بالاترین حجم از کپسول اکسیژت برای این محیط ها ساخته شود. به همین سبب، امروزه کپپسول اکسیژن با حجم های 40 یا 50 لیتری، برای محیط های بیمارستانی طراحی می شوند و عموما نیز توسط بیمارستان  ها خریداری می شوند. اما با این وجود، حجم های متعددی از کپسول اکسیژن مانند 1 لیتر، 5 لیتر، 10 لیتر، 20 لیتر، 30 لیتر، و ... نیز در بازار وجود دارد. به همین سبب، می توان با توجه به مقدار نیاز و مصرف، اقدام به خرید محفظه های کپسول اکسیژن کرد.

در هنگام خرید کپسول اکسیژن به این موارد توجه کنید!

کپسول اکسیژن با توجه به حجم خود، دارای وزن های مختلفی می باشند. به عنوان مثال، می توان گفت که امروزه، عموما افرادی که برایمصارف خانگی نیاز به کپسول اکسیژن دارند، آن ها را در ظرفیت 10 لیتری خریداری می کنند. این محفظه 10 لیتری دارای وزن مشخصی در حدود 13 کیلو یا کمی بیشتر می باشد. اما باید اشاره کنیم که در هنگام خرید کپسول اکسیژن باید چندین موارد را در نظر بگیرید. به عنوان مثال، تاریخ ساخت که بر روی محصول حک شده است، وزن و حجم مشخص شده، و همچنین رنگ کپسول که سفید رنگ می باشد توجه کرد. به خاطر داشته باشید که بر روی کپسول های اکسیژن، نماد اکسیژن نیز حک شده است.

به خاطر داشته باشید که امروزه، عموما کپسول های اکسیژن برای مصارف خانگی در کشور ایران تولید می شوند و آن را طبق استاندارد های سازمان استاندارد جهانی ساخته که مورد تایید وزارت صنایع نیز می باشد. در نتیجه باید اشاره کنیم که از بالاترین کیفیت برخوردار هستند.

قیمت-کپسول-اکسیژن

قیمت کپسول اکسیژن

قیمت کپسول اکسیژن در دوره های مختلف متفاوت بود. جالب است بدانید که در ابتدا، از اروپا، کپسول اکسیژن مصرفی ایران وارد می شد. اما بعد ها، با توجه به هزینه های بسیار سنگین و همچنین بالا بودن قیمت کپسول اکسیژن، این کپسول ها از چین خریداری شدند. در نهایت، باز هم وجود تحریم ها سبب شد تا از ورود آن ها به ایران جلوگیری شود. در نهایت امروزه، کپسول اکسیزن در کشورمان تولید شده و دارای مناسب ترین و بهترین قیمت ها برای استفاده می باشد.

 

مشاهده و خرید انواع کپسول اکسیژن

 
این مطلب و دوست داشتین؟
ارسال شده در: مطالب تجهیزات پزشکی

ارسال نظر

برای ارسال نظر وارد شوید

راهنمای مجله

جدیدترین مطالب

تأثیر کیفیت سرنگ بر نتایج تزریقات در مجله پزشکی طب تولید
تأثیر کیفیت سرنگ بر نتایج تزریقات در مجله پزشکی طب تولید
37 بازدید 0 لایک

تزریق یکی از رایج‌ترین روش‌های تجویز دارو در پزشکی است که دقت و کیفیت ابزارهای مورد استفاده در آن، تأثیر مستقیمی بر...

مشاهده بیشتر
آنژیوکت برای پیرسینگ ناف چه رنگی است؟در مجله پزشکی طب تولید بخوانید
آنژیوکت برای پیرسینگ ناف چه رنگی است؟در مجله پزشکی طب تولید بخوانید
57 بازدید 1 لایک

آنژیوکت یکی از پرکاربردترین ابزارهای پزشکی است که برای دسترسی وریدی و تزریق داروها و مایعات به بدن استفاده می‌شود....

مشاهده بیشتر
گان جراحی یکبار مصرف بهتر است یا قابل شستشو؟
گان جراحی یکبار مصرف بهتر است یا قابل شستشو؟
48 بازدید 1 لایک

گان پزشکی یکی از مهم‌ترین تجهیزات حفاظتی در محیط‌های درمانی و بیمارستانی است که نقش بسیار مهمی در کاهش انتقال...

مشاهده بیشتر
سوند نلاتون چیست و در چه شرایطی استفاده می‌شود؟
سوند نلاتون چیست و در چه شرایطی استفاده می‌شود؟
42 بازدید 0 لایک

سوند از لوله‌های باریک و انعطاف‌پذیر تشکیل شده است و در مواقعی مورد استفاده قرار می‌گیرد که افراد با مشکلات دفع ادرار...

مشاهده بیشتر
تأثیر استفاده از ماسک تنفسی نانو در پیشگیری از بیماری‌های تنفسی: نوآوری در حفاظت فردی
تأثیر استفاده از ماسک تنفسی نانو در پیشگیری از بیماری‌های تنفسی: نوآوری در حفاظت فردی
43 بازدید 0 لایک

ماسک تنفسی محصولی است که کمک می‌کند از تنفس آلاینده‌ها در امان باشید و گردوغبار، بخار یا سموم شیمیایی وارد شش‌های شما...

مشاهده بیشتر