پیرسینگ گوش یکی از محبوبترین و رایجترین روشهای زیبایی در میان افراد است. این روش علاوه بر ایجاد ظاهری جذاب، به بیان هویت و شخصیت فرد کمک میکند. اما انجام آن بهدرستی و با رعایت نکات ایمنی بسیار مهم است. روشهای سنتی و تخصصی متعددی برای این کار وجود دارد، اما بسیاری از افراد با استفاده از آنژیوکت آن را انجام میدهند. در این مقاله به بررسی بیشتر این محصول و همچنین شیوه سوراخکردن گوش با آن و نکات مهمش میپردازیم. پس همراهمان بمانید.

پیرسینگ گوش با آنژیوکت
یکی از روشهای رایج پیرسینگ گوش و دیگر نقاط بدن، استفاده از آنژیوکت یا برانول است. استفاده از این ابزار برای سوراخکردن گوش، روشی غیرتخصصی و خطرناک محسوب میشود. حتی با فرض استریل بودن کامل این برانول، باز هم آن را از نظر پزشکی و بهداشتی توصیه نمیکنیم. اما اگر قصد انجام پیرسینگ گوش با آنژیوکت را دارید، باید از مراحل زیر پیروی کنید.
ابتدا پس از خرید آنژیوکت استریل، باید گوشها را با پد الکلی ضدعفونی کنید تا از عفونتهای احتمالی پیشگیری شود. چنین عفونتهایی شاید منجر به بیماریهای پوستی مختلف شوند.
آشنایی با انواع بیماریهای پوستی
میتوانید از کرمهای بیحسکننده موضعی مانند زایلاپی کمک بگیرید تا حین سوراخکردن گوش، دردی را تجربه نکنید. پس از گذشت بیست دقیقه و اثرکردن کرم، باید محل سوراخ را روی گوش علامت بزنید. از تقارن سوراخها در دو گوش مطمئن شوید. حالا باید مراحل آمادهسازی برانول را انجام دهید.
بستهبندی آن را بازکرده و سوزن را از کاتتر جدا کنید. پس از ضدعفونیکردن کاتتر با الکل، آن را روی محل علامتگذاری شده بگذارید و بهسرعت و با زاویه مستقیم از لاله گوش عبور دهید. بهتر است پیشازاین کار، جسمی سفت را در پشتگوش قرار دهید تا ثابت بماند و بهتر سوراخ شود.
حالا سوزن را از کاتتر خارج کنید و گوشواره یا پیرسینگ را به کمک کاتتر وارد سوراخ کنید. از محصولاتی که شاید حساسیتزا باشند، استفاده نکنید؛ زیرا احتمال عفونت را بالا میبرد. بهترین گزینه، گوشوارههای طلا یا گوشوارههایی با پوشش ضد حساسیت هستند.

نکات ایمنی پیرسینگ گوش با آنژیوکت
استفاده از این ابزار برای سوراخکردن گوش به دلایل متعددی مضر است و عواقب جدی برای سلامتتان خواهد داشت. سوزنهای برانول نازکتر از سوزنهای مخصوص پیرسینگ هستند و بهراحتی خم یا پاره میشوند. این امر شاید منجر به سوراخشدن نامتقارن، خونریزی و آسیب به غضروف گوش شود.
همچنین سوراخکردن در محیط غیر استریل و توسط افراد غیرمتخصص، خطر عفونت را به طور قابلتوجهی افزایش میدهد. در این روش احتمال ایجاد سوراخهای نامتقارن، اسکار، آلرژی و مشکل در استفاده از جواهرات وجود دارد. حتی با فرض استریل بودن این ابزار، سوراخکردن گوش در محیطی غیر استریل مانند منزل یا آرایشگاههای غیرمجاز، خطر ابتلا به عفونت را افزایش میدهد.
همچنین همیشه برای انجام این کار باید به متخصص پوست، متخصص گوش و حلق و بینی یا تکنسین باتجربه و دارای مجوز مراجعه کنید. این افراد از تجهیزات استریل و سوزنهای مخصوص پیرسینگ استفاده میکنند و با آناتومی گوش و تکنیکهای صحیح سوراخ کردن آشنا هستند. افراد غیرمتخصص در سوراخکردن گوش، دانش و مهارت لازم را برای رعایت کامل اصول بهداشتی و استریل کردن تجهیزات ندارند. این موضوع منجر به ورود میکروبها و عوامل بیماریزا به زخم و ایجاد عفونتهای جدی میشود.

مراقبتهای بعد از پیرسینگ گوش
برای اطمینان از بهبودی کامل و جلوگیری از عوارض، مراقبتهای بعد از پیرسینگ اهمیت بسیار زیادی دارند. توجه کنید که پیش از دستزدن به قسمت سوراخ شده، دستهایتان را با آب گرم و صابون بشویید. محل سوراخ را تمیز نگه دارید. آن را دو بار در روز با محلول نمکی استریل یا ضدعفونیکننده مخصوص تمیز کنید. میتوانید پماد تتراسایکلین را برای کمک به روند بهبودی به ناحیه موردنظر بزنید. همچنین جواهرات خود را دو بار در روز بهآرامی بچرخانید تا از چسبیدن آنها به پوست جلوگیری شود.
تا زمانی که گوشتان به طور کامل بهبود نیافته، روی آن طرفی نخوابید که سوراخ کردهاید. همچنین در این مدت از شناکردن یا استفاده از سونا و جکوزی خودداری کنید. بهبودی کامل پیرسینگ گوش معمولاً ۶ تا ۸ هفته طول میکشد. در این مدت، باید به طور مداوم این نکات را رعایت کنید. ممکن است طی چند روز ابتدایی پس از سوراخکردن، مقداری قرمزی، تورم و درد داشته باشید. این موضوع طبیعی است و در عرض چند روز بهتدریج از بین میرود.
انتخاب آنژیوکت مناسب برای پیرسینگ گوش
برای انتخاب مناسب این محصول باید به چندین نکته توجه کنید. یکی از مهمترین عوامل در انتخاب سوزن مناسب، اندازه آن است. اندازه این ابزار باید متناسب با ضخامت گوش و اندازه سوراخ باشد. معمولاً برانولهای ۱۸-۲۰ گیج مناسب هستند. همچنین استفاده از محصولات ضدزنگ مانند تیتانیوم یا استیل جراحی بهتر خواهد بود. این مواد کمتر واکنش ایجاد میکنند و حساسیت کمتری به دنبال دارند.
این ابزار باید طراحی ایمن و صافی داشته باشد تا به بافت گوش آسیب نرساند. حتماً پیش از استفاده، سوزن را کاملاً استریل کنید تا از عفونت پیشگیری شود. پیرسینگ گوش با آنژیوکت روشی بهداشتی نیست؛ اما درهرصورت برای انجام آن باید به پزشک ماهری مراجعه کنید.

سخن نهایی
در نهایت پیرسینگ گوش با آنژیوکت را اگر بهدرستی انجام ندهید، روشی ناامن محسوب میشود. پس همیشه برای آن به افراد متخصص مراجعه کنید. بدین ترتیب سلامت شما به خطر نمیافتد و با انتخاب روشهای ایمن و مطمئن میتوانید از زیبایی و مد بدون به خطر انداختن سلامتیتان لذت ببرید. با خرید آنژیوکت از فروشگاه اینترنتی تجهیزات پزشکی طب تولید، میتوانید با خیال راحت پیرسینگ گوش خود را انجام دهید.
ارسال نظر
برای ارسال نظر وارد شوید